Babysalmesang

Baby ligger på tæppe og lytter til xylofonspil. Modelfoto Folkekirkens Materialedatabase

 

Der er sæbeboblemagi, sang og guitarspil og farvede tørklæder, som svæver i luften, når de mindste rykker ind med deres mor eller far til babysalmesang i Christians Kirke. Babysalmesangen ledes af dygtige og engagerede Inga Strøm, som med sin varme stemme og sit store smil sørger for en tryg og rolig stemning, hvor børn fra 2 måneders-alderen og op til 1 år kan være med.

Vinter/Forår 2024

Vi glæder os til at se en ny flok glade babyer til babysalmesang i 2024.

Vi forventer, at det nye hold starter op i februar - tidspunkt følger i begyndelsen af det nye år. Hvis du gerne vil have direkte besked, når tilmeldingen til næste hold åbner, er du velkommen til at skrive dig op på interesselisten her.

Aktiviteter for børn i hele København

Har du større børn eller lyst til andre aktiviteter for de mindste, peger vi videre på nogle af vores naboerkirker; på tværs af Københavns Stift kan du finde hyggelige og meningsfulde aktiviteter for børn i de fleste aldre. Se, hvad der sker i kirkerne nær dig, i den samlede kalender på hjemmesiden Børn i kirken.

Kontakt

Har du spørgsmål til babysalmesang i Christians Kirke, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Johanne Elisa Fjordside på mail: janfj@km.dk
Du er også meget velkommen til at skrive med ideer eller ønsker til børne- og forældreaktiviteter. Vi kan ikke imødekomme alle ønsker, og måske har en af byens andre kirker lige det, du savner - men vi hører gerne fra dig.