Et fælles sted - til små øjeblikke og store oplevelser

Christians Kirke ligger som et solidt og tydeligt punktum for enden af Strandgade - og her er du velkommen som den, du er.

I kirkehaven kan du tage dig et roligt øjeblik, få hundrede meter fra trafikken, der drøner over Knippelsbro - der er som udgangspunkt adgang til kirkehaven fra hovedporten i Strandgade og den lille port ud til Wildersgade tirsdag-fredag kl. 10-16, og når kirken i øvrigt har åbent.

Vi vil gerne være med til at skabe et fælles helle i hverdagen, hvor der både er plads til de små, gode øjeblikke og de helt store oplevelser – ene eller sammen med andre.

Hen over året åbner vi dørene for masser af musik, babysalmesang, foredrag og menighedsaftener med skiftende indhold. Og naturligvis for den ugentlige højmesse og højtidernes øvrige gudstjenester, hvor børnejulegudstjenesten med juleklip og juleknas d. 24. december og vores solopgangsgudstjeneste Pinsesøndag med sang fra tårnet hører til nogle af vores helt særlige traditioner.

Bliv frivillig - og bliv del af et fællesskab

Hvert år, særligt i november og december, lægger Christians Kirke hus til store koncerter, hvor kirkens personale bakkes op af et højt skattet netværk af frivillige koncertvagter. Er du interesseret i at blive koncertvagt i Christians Kirke, er du velkommen til at sende en mail til kirkens organist Søren Johannsen.

Er du mere til det sociale samvær, foredrag og vekslende kulturelle aktiviteter, er du velkommen som frivillig i forbindelse med kirkens menighedsaftener - eller i menighedsplejen, som er det sociale og diakonale samarbejde mellem Christians og Vor Frelsers Kirke. Vil du høre nærmere, så send en mail til kirkekulturmedarbejder Johanne Elisa Fjordside på janfj@km.dk