Begivenheden har allerede fundet sted.

Hanne Boel - akustisk koncert

Søndag d. 21. november 2021, kl. 15:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Entre

Hanne Boel er atter klar med sine tilbagevendende akustiske koncerter, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere i landets kirker. De vil endnu en gang give publikum en stor musikalsk oplevelse med en blanding af nyt materiale og store gamle klassikere.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

Billetter á 350 kr. købes via Ticketmaster

Arrangør: The Artist. Alle henvendelser om billetter, refusion, ledsagerbilletter o.lign. skal rettes til arrangøren.

Bemærk venligst: Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken. Parkering kun for kørestolsbrugere - kontakt gerne kirketjenerne før ankomst (se www.christianskirke.dk).