Begivenheden har allerede fundet sted.

KirkeYoga i Stanleys Gaard

Onsdag d. 24. november 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:15
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K
Månedsbillet eller drop-in betaling

Vi lader kirkerummets og yogaens ro mødes og skaber på den måde et nyt rum for hver vores oplevelse. Hver yogasession følges af en kort bøn, et salmevers eller lignende.

Alle er velkomne uanset niveau, og kirken stiller måtter til rådighed - du er naturligvis velkommen til at have egen måtte med.

Der er et begrænset antal pladser - og mulighed for at tilmelde sig samtlige måneds hold på én gang (via Christians Kirkes hjemmeside) eller ved drop-in på dagen. Her fordeles pladserne efter først-til-mølle, og betalingen sker via Mobile Pay.

Bemærk: Grundet Christians Kirkes travle koncertprogram i november og december afholdes KirkeYoga denne og kommende gange i Menighedshuset, Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2.

Pris, månedsbillet: 140 kr. (typisk 4 gange)
Pris, drop-in: 35 kr. per gang.

Læs mere om KirkeYoga i Christians Kirke på hjemmesiden www.christianskirke.dk under 'Det sker i kirken'.