Julekoncert med Studentersangerne

Onsdag d. 30. november 2022, kl. 20:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Entre

Studenter-Sangforeningen synger julen ind i de fantastiske rammer i Christians Kirke. Kom og oplev Danmarks største og ældste mandskor, når de synger klassiske og nyere sange om julen og vinteren. Til koncerten optræder også den populærere kongelige operasanger Niels Jørgen Riis.

Studenter-Sangforeningen blev stiftet i 1839 og har i over 150 år haft tilknytning til bl.a. Kongehuset, Københavns Universitet og mange danske kirker, hvor mandskoret er det faste musikalske indslag ved talrige arrangementer. Sangforeningen er i dag et af Nordens ældste kor og er godt på vej mod sit 200-års jubilæum i fineste form.

Kom i julestemning med de skønne studentersangere, dirigeret af chefdirigent Jørgen Fuglebæk og vicedirigent Brian Grønbæk Jensen, der giver liv til nogle af de smukkeste jule- og vintermelodier, som desuden får en helt særlig klang i kirkerummet.

Billetter á 95 kr. kan købes på lively.sweetdeal.dk