Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag i Menighedsplejen: Skrædderen i Pilestræde

Tirsdag d. 7. februar 2023, kl. 14:00
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

Menighedsplejen på Christianshavn sætter i foråret 2023 fokus på "de stærke kvinders arv" og dykker i den forbindelse ned i en række forskellige tematikker, hvor kvinder på forskellig vis har sat et markant aftryk.

Denne eftermiddag inviteres du på en rejse tilbage til 1600-tallets Perserrige, Titos Jugoslavien og et haute couture-eventyr i fattigfirsernes København under foredraget ved Johanne Elisa Fjordside, kirke-kulturmedarbejder i Christians Kirke.

Med udgangspunkt i sin biografiske roman Skrædderen i Pilestræde om skrædderen Martha Hetting vil hun dykke ned i fortællingen om et ”helt normalt” kvindeliv, som indeholdt uventede skæbner og ganske usædvanlige oplevelser.

Sted: Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 2. sal (der er elevator til salen).

Deltagelse koster 30 kr., som går til Menighedsplejens sociale arbejde. Betaling foregår på dagen med Mobile Pay eller kontant.

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke.