Rasmus Lyberth - Julekoncert

Dato Søndag d. 1. december 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:30
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

"Storslået, rørende, nærværende, smukt. Et orkester i topklasse og Rasmus i front med sin helt unikke og fantastiske stemme og autentiske væsen."

Sådan lyder én blandt mange udtalelser fra publikum, som Rasmus Lyberth har begejstret gennem mere end to årtier. I december 2017 var det 20. år i træk, at Rasmus Lyberth spillede julekoncert i Christians Kirke, og i år fylder han altså for 22. gang kirken med sin uforlignelige røst ved koncerten, der for mange er blevet en skattet tradition.

Med sig har han et hold af dygtige musikere, der ligesom i 2018 tæller Ayi Solomon fra Ghana på percussion, Kristoffer Jul Reenberg fra Danmark på piano, Alain Apaloo fra Togo på guitar samt danske Ulrik Skytte Andersen på bas. Sammen formår de at tryllebinde publikum i en ganske enestående grad, så der er ikke noget at sige til, at koncerten hvert år er et tilløbsstykke.

Billetter via ticketmaster.dk
Arrangør: Musik & Sang

Dørene åbnes en time før koncertstart.
U-nummererede pladser.
Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere - kontakt venligst kirkens personale forud for ankomst.

Anmeldelse fra sidste års koncert på: CPHculture.dk