Hanne Boel - akustisk koncert

Dato Søndag d. 24. november 2019, kl. 15:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede og det jazzede, når Hanne Boel igen gæster Christians Kirke til efteråret – med andre ord kan man forvente alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

På efterårets akustiske tour, der følger udgivelsen af sangerindens nye album - og første studieindspilning i otte år -  nyfortolker Hanne Boel egne hits fra fortid såvel som nutid. Hun kombinerer sit eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker på efterårstouren -  med det mål at give publikum en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over.

Billetter á 300 kr. købes via ticketmaster.dk

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.