Dissing og Las synger Dylan

Dato Lørdag d. 11. januar 2020, kl. 17:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

For 5. år i træk inviterer Dissing & Las indenfor i Christians Kirke til en magisk nytårskoncert med Dylans musik og tekster. Koncerterne med den populære trio og Dan Hemmer på kirkeorgel blæser publikum opløftede og hjertevarme ind i det nye år. En stor musikalsk og poetisk oplevelse der ifølge anmeldere og publikum kryber ind under huden.

Når Dissing, Las, Hemmer & Dylan træder op på scenen, er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Sange og fortællinger fører os ud i en fantasifuld version af et liv med Bob, hvor manden og hans musik kommer under kærlig behandling. Musikernes indbyrdes forståelse og smidige timing præger musikken og er ganske enkelt i særklasse.

Billetter á 255 kr. via ticketmaster.dk

Arrangør: fmk.NU

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.