Klaverkoncert med Claus Zielke

Fredag d. 13. november 2020, kl. 19:00
Strandgade 1, 1401 København K
Fri entré

Vel mødt til en eftermiddag, hvor pianist Claus Zielke vil føre publikum gennem en europæisk musikrejse - fra den tidlige romantiske til den mere moderne periode i den klassiske musiks historie. Aftenen byder på værker af  bl.a. Ludwig von Beethoven, Robert Schumann, Frédéric Chopin, Isaac Albéniz, Jørgen Jersild og Einojuhani Rautavaara.

Claus Zielke fik sin uddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag tilbage i 1995. Han har siden undervist på musikskolerne i Vildbjerg, Ringkøbing, Kolding, Århus og Aalborg. Claus har været ansat som musiklærer ved Hjørring Musiske Skole siden 1997, han er musikalsk leder af gospelkoret Concentus og har som freelancemusiker bl.a. spillet sammen med Slesvigske Musikkorps i Haderslev, Prinsens Musikkorps i Skive og andre ensembler rundt omkring i landet.

Fri entré.

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.

Læs mere: Med klaveret på historisk verdensrejse (www.christianskirke.dk - Fortællinger - Musik med mere)