Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Paolo Russo Trio: Overland

MAR

Dato Søndag d. 29. marts 2020, kl. 16:00
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Paolo Russo præsenterer ved eftermiddagens koncert sit seneste album med sin jazztrio, hvor den herboende italienskfødte musiker akkompagneres af sin landsmand Marcello Di Leonardo på trommer og den svenske kontrabassist Thommy Andersson. Albummets titel er "Overland", og det udgives af det amerikanske pladeselskab Odradek Records. Alle kompositioner og arrangementer er Paolo Russos.

Albummet - og dagens koncert - byder på en medrivende musikalsk rejse, som bevæger sig fra klare nordiske stemninger til rige middelhavsaromaer og synkoperede sydamerikanske rytmer og samler sig i en fortælling gennemsyret af atmosfære, fra det drømmende og melankolske til det pirrende og engagerende.

Publikum bliver inviteret ind i et univers, hvor Paolo Russo med overskud og fantasi på både klaver og bandeon skaber en overflod af bevægelse og liv i den musikalske fortælling - i legende og farverig interaktion med de andre musikere.

Billetter á 120 kr. kan købes i døren - kontant eller mobile pay.

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.