Poul Krebs: Akustisk turne

Lørdag d. 21. november 2020, kl. 20:00
Strandgade 1, 1401 København K

Når Poul Krebs i november tager på turne til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm der går i opfyldelse.

Poul Krebs har i løbet af sin efterhånden lange karriere optrådt i stort set alle tænkelige typer rum, også i kirker - men aldrig en hel turne igennem. At gøre det betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.

Poul Krebs har denne gang valgt at holde udtrykket akustisk og intimt, og at opleve ham på den måde, er altid en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Men for også at kunne sætte lidt ekstra farver og stemninger på sangene, tager han to af landets bedste sidemen med sig på kirketuren: bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

Dørene åbnes en time før koncertstart.

Billetter købes via billet.musik.dk

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering ved kirken er ikke muligt.