Hymns from Nineveh

Lørdag d. 14. november 2020, kl. 20:00
Strandgade 1, 1401 København K

Oplev den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, i Christians Kirkes stemningsfulde rum, når han tager på intim solotour landet over.

Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine anmelderroste, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl - Hymns from Ninevehs femte album, som udkom i februar i år.Et album, der af GAFFA fik fem ud af seks stjerner og ordene: "Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat og mørkeste vinter."

Om de kommende koncerter siger Jonas:

“Det, jeg glæder mig allermest til, er det, jeg har savnet allermest under Corona, nemlig mødet med mit publikum. Nu ser det ud til, at vi må mødes igen - givetvis stadig med lidt afstand til hinanden, men ikke på afstand af nærværet og fællesskabet gennem musikken. Det fylder mig med håb, og det bliver temaet for de sange, jeg spiller - håb og fællesskab.”

Billetter á 220 kr. købes via www.billetlugen.dk

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering ved kirken er ikke muligt.