Nightingale String Quartet - Kammermusikforeningen af 1887

Mandag d. 2. november 2020 (hele dagen)
Strandgade 1, 1401 København K

Velkommen til en aften, hvor Nightingale String Quartet vil lade strengene synge i Christians Kirkes smukke rum.

Kvartetten, der har base i København, består af Gunvor Sihm og Josefine Dalsgaard, violiner, Marie Louise Broholt Jensen, bratsch, og Louisa Schwab, cello. Kernen af kvartettens identitet er en fælles passion for det fantastiske strygekvartetrepertoire samt en stærk kærlighed til hinanden som både musikere og bedste venner - og så er den prisbelønnede kvartet berømt for sine fortolkninger af Rued Langgaards værker.

Koncertprogram:

Langgaard: Kvartet nr. 4

Shostakovitj: Kvartet nr. 8

Schumann: Kvartet nr. 3.

Koncerten er arrangeret af Kammermusikforeningen af 1887 og er åbningskoncert for foreningens sæson 2020-21. Dørene åbnes ca. 18.45.

Løssalgsbilletter á 150 kr. - abonnement til alle koncerter koster 675 kr. - se mere om abonnement på siden Musikken i Christians Kirke eller kontakt foreningen på post@kammermusikforeningen.dk

Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.

Pressefoto - Nightingale String Quartet