Morgentjeneste ved solopgang

Søndag d. 23. maj 2021, Kl. 04:30 til kl. 05:30
Christians Kirke
Fri entre

Det har efterhånden udviklet sig til en tradition, at vi hilser pinsesolen velkommen med sang og musik fra Christians Kirkes tårn. Og selv om vi ikke kan gøre det helt, som vi plejer, fejrer vi igen i år Pinsen fra solens første stråle.

Solopgangen filmes fra tårnet og vises på storskærm i kirken under følgeskab af stemningsfuld musik. Når solen er sunget op, følger en kort tjeneste ved Pia Søltoft og morgenmad serveret i corona-venlige portionspakker. Det er muligt, at vi spiser i kirkehaven, så hav varmt tøj på for en sikkerheds skyld.

Solen står op kl. 04.45, men kom gerne fra kl. 4.30, så der er tid til at finde på plads og nyde stilheden, før de første stråler streames.

Vi glæder os til at se jer!