Tro Håb og Taletid - podcast fra Christians Kirke

Podcastlogo tro håb og taletid

Under overskriften 'Tro, Håb og Taletid' har Christians Kirke siden 2020 sat lyd på noget af det, der rør sig - i os, i livet og i kirken og kirkeårets gang.

Vi håber, du har lyst til at lytte med.

For trompetist Dorthe Zielke findes de ultimative toner af håb i en kendt salme med tre vers - og det håb er hun med til at plante hos andre, når sorgen er størst.

Hvordan lyder håb, når det sættes på musik? Vi dykker ned i Händels Messias og en af Puccinis store operaer - lyt med, om du kan høre håbet i musikken:

Bibelen landede i marts på hylderne i en ny, nudansk oversættelse - og særligt teksterne i dele af Det Gamle Testamente var ind imellem ved at tage pusten fra sprogkonsulent Louise Fischer Nielsen. Hør her hvorfor:

Din yndlingsjulesalme

Hvad er din yndlingsjulesalme - og hvorfor netop dén? 
I adventstiden 2022 inviterede Christians Kirke fire personer med tilknytning til kirken til at dele deres favorit blandt julens mange salmer. Og selvom julen - hvad enten den varer til nytår, Helligtrekonger eller påske - ikke varer evigt, bærer vi altid vores yndlingssalmer i os. Og måske de også har noget at sige os, selvom solen står højt på himlen? Lyt med og vurdér selv!

 

 

Lydportrætter fra et særligt hjørne på Christianshavn

Tag med på to rejser, som fragter lytteren til fjerne kyster og hedengangne tider. Men vær forberedt - hopper du med ombord, venter et møde med både Revolver Jack, Congo Bill og Havmanden.
Lydportrætterne 'Havblik - Lydportrætter fra verdens have' blev til i forbindelse med et arrangement i Menighedsplejen på Christianshavn i 2020 og er lavet af Johanne Elisa Fjordside, kirke-kulturmedarbejder i Christians Kirke.

Her finder du (også) podcasten

Samtlige afsnit kan findes her: https://trohaabogtaletid.podbean.com/

Du kan lytte til podcasten fra din pc via ovenstående link - men du kan med fordel lytte til podcasten fra din mobil. Det gør du ved at installere app'en Podbean på mobilen (den er gratis og let at installere) og deri søge på: Tro Håb og Taletid.

Tro Håb og Taletid er desuden tilgængelig på iTunes og om kort tid på Spotify.