Tro, Håb og Taletid - Adventskalender 2022

I 2022 inviterede vi fire forskellige personer med hver deres tilknytning til Christians Kirke inden for til en samtale om den julesalme, de holder allermest af. Det blev til fire varme og rørende afsnit, som naturligvis også er fyldt med musik. Gik du glip af dem sidste år, eller har du lyst til et genhør, er det bare at klikke dig igennem afsnittene herunder. God fornøjelse!

4. søndag i advent: Hvis hun kunne, ville hun kun vælge salmer af B.S. Ingemann til søndagens højmesser. Og derfor er det ikke så overraskende, at det er en salme af netop Ingemann, som dagens gæst - sognepræst Pia Søltoft - deler med os i sidste afsnit af Christians Kirkes adventskalender. Lyt med på samtalen om det, vi har ventet på hele adventstiden: den Glade Jul:

 

3. søndag i advent: Brorson var en mester i inderlighed, og det fornægter sig ikke i dagens salme. Gæsten i dagens afsnit er harpenist Tine Rehling, som har valgt at dele "Mit hjerte altid vanker" med os:

2. søndag i advent: På besøg i Vor Frelsers Kirke og med minderne og farmors pæne stue fortæller provst Michael Krogstrup Nissen om Grundtvigs populære julesalme Velkommen igen Guds engle små

1. søndag i advent: Kirketjener Carsten Siegstad fortæller om den grønlandske julehymne Guuterput