Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

KirkeYoga i Christians Kirke

KirkeYoga i Christians Kirke er et fysisk åndehul i hverdagen.

Vi lader kirkerummets og yogaens ro mødes og skaber på den måde et nyt rum for hver vores oplevelse. Måske vil du opleve, at sindet åbnes for det, der er større end dig selv, når kroppen stilnes – måske ikke. Det blander vi os ikke i, men lader rummet være åbent for det, du kommer med.

Du behøver ikke være god til yoga for at deltage – du er med for at lade yogaen være god ved dig, og der tages hensyn, så alle kan være med. Det samme gælder for så vidt kirken; du er velkommen, uanset om du er en hyppig kirkegænger eller ej.

Selve yogasessionen varer en time, og undervejs vil der være en bøn, et salmevers eller et par ord til refleksion. 

Kirken stiller måtter og tæpper til rådighed, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe eget udstyr, hvis du foretrækker det. Husk vand og varme sokker til afspændingen.

Deltagelse og afbud

KirkeYoga i Christians Kirke finder sted på onsdage kl. 16-17.15 (planlagte aflysninger vil fremgå af kirkekalenderen) - dog går KirkeYoga på sommerpause i juli samt den første uge i august.

I håbet om at imødekomme de mange forskellige behov, vi hver især har i hverdagen, har vi valgt at lade halvdelen af holdets pladser være åbne for reservation på månedbasis, mens de resterende pladser udfyldes ved drop-in, uden forudgående tilmelding.

Vil du gerne deltage på fast eller næsten fast basis, har du mulighed for at sikre dig en plads ved at booke dig ind på samtlige hold den pågældende måned:

Prisen er 140 kr., og betalingen kan ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse.

Ved manglende fremmøde forbeholder vi os ret til at give din plads videre til drop-in-deltagere.
Tilmeldingen til den følgende måneds hold åbnes medio måneden før og annonceres i øvrigt på kirkens Facebook-side.

Vi justerer antallet af reservationspladser løbende.
Derfor er du velkommen til at skrive til kirke-kulturmedarbejder Johanne Elisa Fjordside (janfj@km.dk) , hvis du gentagne gange oplever ikke at få en plads.

Du reserverer din månedsbillet for august 2022 her

Husk, at din reservation kun er gældende ved betaling ifm. tilmeldingen.


Foretrækker du kun at deltage på udvalgte dage, har du mulighed for at få en drop-in-plads:

Prisen er 35 kr., som betales ved fremmøde via Mobile Pay (kontant betaling er IKKE muligt).
Pladserne fordeles efter først-til-mølle.

 

Jeres underviser

Kirkeyoga i Christians Kirke ledes af Nicole Kruckenberg. Nicole har dyrket yoga i forskellige former siden 1999 og er uddannet Crossyoga og meditationsinstruktør fra Crossyoga Danmark. 

Nicole underviser ugentlige hold i Skelgårdskirken og har derudover afholdt weekendretræte på Møn. KirkeYoga med Nicole er næring og bevægelse for krop og sind, hvor vejrtrækningen er vejen ind til roen og fordybelsen. Selve stillingerne er klassiske og genkendelige yogastillinger som der vises og guides i, afhængig af niveau og erfaring.

Har du spørgsmål til undervisningen, er du velkommen til at skrive til Nicole på nachanicole@gmail.com