Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Menighedsaften 2023

Christians Kirke inviterer i 2023 inden for til en række aftener, hvor vi lader passionen råde og slipper rummet fri – inden for rimelighedens grænser, naturligvis.

Emnerne og formatet kommer til at spænde bredt, fra foredrag til filmaftener og koncerter og måske noget helt fjerde. Menighedsaftenerne arrangeres på skift af én med stærk tilknytning til kirken – det være sig såvel menighedsrådsmedlemmer, præsterne og kirkens andre medarbejdere.

Med udgangspunkt i det, den enkelte arrangør brænder for, er god til eller blot har lyst til at dele med andre i kirkens fantastiske rum, åbner vi dørene for en række aftener, hvor menigheden kan lære hinanden og kirken endnu bedre at kende.

Højskolesang med Peter A.G: 15. november kl. 17-18.30
Kom og syng dig varm med syv af højskolesangbogens klassikere. Vi synger fra kl. 17-18, og bagefter byder vi på en sandwich, vand og kaffe.
Det er ganske gratis at deltage, men ønsker du at spise med, er forudgående tilmelding nødvendig - tilmeld dig her senest 10. november: Tilmelding til menighedsaften: Højskolesang med Peter A.G.
Har du blot lyst til at få stemmen sunget varm før aftensmaden derhjemme, er du velkommen uden tilmelding.
Vi glæder os til at se dig!